Disclaimer

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud van deze website én op het gebruik van de website van Direct Verzekerd.nl. Door gebruik te maken van de website accepteer je deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

Direct Verzekerd.nl zet zich met veel beleving in om er zorg voor te dragen dat de informatie op de website geen fouten bevat. Dit geldt voor alle onderdelen van de website waaronder de productinformatie, blogberichten en uitkomsten van vergelijkingen. Wij kunnen echter helaas niet garanderen dat alle informatie zonder fouten is. Daarom zijn beslissingen die door gebruikers van de website worden genomen op basis van deze informatie geheel voor eigen risico en rekening van de gebruiker.

Bepaalde verwijzingen op deze website leiden naar informatiebronnen van derden waarover Direct Verzekerd.nl geen zeggenschap heeft. Direct Verzekerd.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van door gelinkte websites.

Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen wanneer je een fout tegenkomt. Graag zelfs! Stuur een e-mail naar info@directverzekerd.nl en wij zullen hier zeer serieus mee omgaan.

Direct Verzekerd.nl mag publicaties op de website, waaronder de tekst van deze disclaimer, ten alle tijden wijzigen zonder dat dit van te voren wordt aangekondigd. Wij adviseren met regelmaat te checken of informatie op de website gewijzigd is.

Rechten

Alle rechten, onder meer auteursrechten, merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles dat op de website gepubliceerd is, worden behouden door Direct Verzekerd.nl. Deze rechten gaan niet over op de gebruikers en/of bezoekers van de website. Zowel de website als alles wat op de website gepubliceerd is mag alleen gebruikt worden voor doeleinden die niet commercieel zijn. Het is niet toegestaan om iets van de website over te nemen, te vermenigvuldigen,of op een andere manier aan anderen over te geven. Dit is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming van Direct Verzekerd.nl.