Maak jij per ongeluk schade bij een ander? De aansprakelijkheidsverzekering dekt het!

sep 17, 2015 | Aansprakelijkheidsverzekering | 0 Reacties

De aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht in Nederland. Maar hij is wel ontzettend belangrijk. Iedereen kan namelijk wel eens schade veroorzaken bij een ander. Niet voor niets zegt men dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Maar wanneer een klein ongeluk grote kosten met zich meebrengt is dit erg vervelend! Niet als je een aansprakelijkheidsverzekering hebt, dan dekt de verzekeraar het schadebedrag.

Welke schades zijn gedekt?

Het uitgangspunt is dat alle schades die jij per ongeluk toebrengt aan een ander gedekt zijn. Je moet dan wel wettelijk aansprakelijk zijn voor de toegebrachte schade. Daarnaast zijn ook schades die je huisdier veroorzaakt gedekt. Zelf schades die je huis veroorzaakt zijn gedekt. Ja dat kan, als bijvoorbeeld een dakpan van je dak waait en schade veroorzaakt. Heb je een gezin? Dan kun je met de gezinsdekking ook schades die je partner en kinderen veroorzaken verzekeren.

Kosten aansprakelijkheidsverzekering

De kosten van de aansprakelijkheidsverzekering zijn niet heel hogen vergeleken met andere verzekeringen. Terwijl je wel een groot risico afdekt. De kosten liggen meestal tussen de 2 en 6 euro per maand. De premie die jij betaalt is logischerwijs afhankelijk van de dekking die je kiest. Als je een gezin verzekerd betaal je iets meer dan wanneer je alleen voor jezelf een aansprakelijkheidsverzekering afsluit.

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Je kunt je aansprakelijkheidsverzekering online vergelijken via onze website. Binnen een minuutje weet je de premies van verzekeraars. Als je een vergelijking hebt gemaakt en je wilt je verzekering direct afsluiten dan is dat geen probleem. Binnen 5 minuten kun jij een aansprakelijkheidsverzekering hebben.

 

Vergelijk nu de aansprakelijkheidsverzekering

 

0 reacties

Een reactie versturen

Maak jij per ongeluk schade bij een ander? De aansprakelijkheidsverzekering dekt het!

De aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht in Nederland. Maar hij is wel ontzettend belangrijk. Iedereen kan namelijk wel eens schade veroorzaken bij een ander. Niet voor niets zegt men dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Maar wanneer een klein ongeluk grote kosten met zich meebrengt...

Waarvoor is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering, hij is niet verplicht maar wel erg belangrijk. Het Verbond van Verzekeraars geeft aan dat maar liefst 96,4% van de Nederlanders een aansprakelijkheidsverzekering heeft. Waarvoor is een aansprakelijkheidsverzekering dan precies? Wat is er gedekt als je een...