Uw oldtimer verzekering bij DirectVerzekerd

U kunt op deze pagina autoverzekeringen vergelijken. Vul uw gegevens in en u ziet direct op uw beeldscherm welke verzekeraars de goedkoopste verzekeringen aanbieden en tegen welke voorwaarden zij dit doen. u kunt een offerte aanvragen en deze per mail ontvangen. U kunt ook een oldtimerverzekering direct afsluiten.

De goedkoopste verzekering?
Als u op zoek bent naar een goedkope verzekering voor uw oldtimer dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vergelijk zelf de premies en zie welke verzekering aansluit op uw wensen. Profiteer van onze internetkorting, wij bieden oldtimerverzekeringen met zeer scherpe premies aan op onze website!

Binnen enkele minuten verzekerd
Als u snel een verzekering wilt dan is dit mogelijk. U kunt uw oldtimerverzekering vergelijken via onze rekenmodules. In onze database zijn de prijzen van vele verzekeraars opgeslagen en u krijgt de beste verzekeringen op uw beeldscherm. Vervolgens kiest u op basis van premie en voorwaarden de verzekering die bij u past. Geheel online kunt u de verzekering afsluiten. Binnen enkele minuten kan uw auto verzekerd zijn!

Wat is de FEHAC?

De Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC) is opgericht in 1976 door een tiental clubs voor klassieke personenauto’s met als doel op te komen voor de belangen van Klassiek rijdend Nederland.

Op de oldtimer verzekering kunt u korting krijgen als u bent aangesloten bij de FEHAC.

Aantal kilometers

Bij het berekenen van de premie voor uw oldtimerverzekering maken verzekeraars vaak ook gebruik van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt met uw oldtimer. Het is bij het online afsluiten van de oldtimerverzekering van belang dat u een correct aantal opgeeft, anders kan bij schade uw dekking mogelijk komen te vervallen.

Hoe werkt het?

Je autoverzekering vergelijken kan eenvoudig via deze pagina. In de eerste stap – die hierboven direct zichtbaar is op je beeldscherm – kun je enkele algemene gegevens invoeren. Als je een juist kenteken opgeeft dan is de vergelijking helemaal toegespitst op jouw auto.

De tweede stap vormt al meteen het overzicht met de vergelijking van autoverzekeringen. Vanuit hier kun je een verzekering kiezen en verder gaan. Als je op ‘verder’ drukt dan worden er meer gegevens gevraagd. Deze gegevens zijn noodzakelijk om direct online je auto te verzekeren.

Oldtimer verzekering vergelijken

Op deze pagina vergelijkt u online verzekeringen voor uw oldtimer van meerdere verzekeraars. Binnen een minuut heeft u, op basis van uw wensen, een overzicht met premies van oldtimerverzekeringen. Het premieoverzicht is uiteraard geheel vrijblijvend. Als u een verzekering wilt afsluiten dan is dit mogelijk. U doorloopt snel en eenvoudig de stappen op onze website en uw oldtimer is goed verzekerd!

  • Bespaar op uw oldtimerverzekering
  • Vergelijk zelf premies
  • Binnen één minuut een premie op uw beeldscherm

Uitleg soorten autoverzekeringen

De autoverzekering kent drie dekkingen. Je kunt bij het vergelijken van je autoverzekering kiezen uit een van onderstaande dekkingen.

Een WA-autoverzekering dekt alleen schade die je met de verzekerde auto bij anderen veroorzaakt. Schade aan jouw eigen auto is dus niet verzekerd met een WA-autoverzekering.

Deze dekking wordt ook wel WA-plus genoemd. Een auto die Beperkt Casco verzekerd is is gedekt tegen het risico van aansprakelijkheid. Daarnaast is bij bepaalde gebeurtenissen ook schade aan de eigen auto gedekt.

Een autoverzekering met een Volledig Casco dekking, vaak ook all-riskverzekering genoemd, geeft de meest uitgebreide dekking. De schade die je veroorzaakt aan anderen én de schade aan je auto wordt vergoed.

Polisvoorwaarden

De exacte dekking vind je altijd terug in de polisvoorwaarden. Lees deze goed door als je na het vergelijken een autoverzekering hebt gekozen.

Vergelijk oldtimerverzekeringen

U vergelijkt online uw oldtimerverzekeringen met veel gemak via DirectVerzekerd.nl. Dit geldt ook voor de verzekering van uw oldtimer. Wanneer u deze verzekering gaat afsluiten wilt u er zeker van zijn dat u alle opties heeft overwogen. Via onze website kunt u online de oldtimerverzekeringen van verzekeraars bekijken. Wij hebben een selectie gemaakt op basis van prijs en kwaliteit.

Met of zonder kenteken?
U kunt oldtimerverzekeringen vergelijken zonder kenteken. U selecteert het model in dit geval handmatig en kunt op deze wijze premies opvragen en een offerte per mail ontvangen. Maar als u de oldtimerverzekering daadwerkelijk online wilt afsluiten bent u verplicht een juist kenteken in te vullen.

Gerelateerde webblog artikelen

De voordelen en voorwaarden van een oldtimerverzekering

Een echte oldtimer is een uniek object en in de meeste gevallen zelfs een collectors item. Een normale autoverzekering past niet bij een auto als deze, dit vanwege het feit dat men dan rekening moet houden met de dagwaarde of oorspronkelijke nieuwwaarde. Men kan bij...

Aanrijding veroorzaakt, wat vergoedt je autoverzekering?

Je hoopt het niet, maar het kan natuurlijk gebeuren. Je veroorzaakt per ongeluk een aanrijding. Gelukkig ben je in Nederland verplicht om op zijn minst een WA-autoverzekering te hebben. Maar wat dekt de WA-verzekering bij een aanrijding en hoe zit dat met de andere...

APK-regels veranderen

Als je een auto in je bezit hebt dan dien jij ervoor te zorgen dat je auto tijdig een APK heeft gehad. De APK moet je op tijd regelen. Als je een nieuwe auto koopt hoef je niet direct te beginnen met de terugkerende APK. Omdat auto's in Nederland gemiddeld bijna 10...

Gaan de autobelastingen veranderen?

De Tweede Kamer gaat kijken naar een voorstel van staatssecretaris Wieves om het systeem van autobelastingen aan te passen. Het huidige systeem moet eenvoudiger worden. Ze zijn nu teveel ingericht op zuinig rijden, maar doordat dit veel vanuit Europa geregeld wordt is...

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een autoverzekering?

Het afsluiten van een nieuwe autoverzekering kan behoorlijk complex zijn. Of je nu voor het eerst een autoverzekering afsluit of na een aantal jaren overstapt naar een andere verzekeraar – er zijn verschillende zaken die goed zijn om in je achterhoofd te houden. 1 Je...

Gebruik autoverlichting, welke verlichting moet je gebruiken?

Auto's hebben meerdere soorten verlichting. Per soort is er verschil in het gebruik. Wanneer is een verlichting verplicht of juist niet? In dit artikel lees je hier meer over. Welke autoverlichting is er? Auto's hebben ten minste onderstaande vier soorten verlichting....

Waarom inzittendenverzekering? Heb ik hem wel of niet nodig?

Waarom heb ik een inzittendenverzekering nodig? Ga je een autoverzekering vergelijken dan heb je de optie om bij je autoverzekering een inzittendenverzekering af te sluiten. Veel mensen kennen het nut van deze verzekering niet.  De inzittendenverzekering is een...

Een oldtimer verzekeren als enige auto, kan dat?

Je bent de trotse eigenaar van een prachtige oldtimer. Die onderhoud je natuurlijk goed, je besteedt daar veel tijd en aandacht aan. Je geniet het hele jaar door van deze bijzondere auto, ook als je er even niet mee rondrijdt. Het is een prachtige hobby. Verder heb...

Waar zijn winterbanden verplicht?

Ga je op wintersport of reis je ergens anders heen en gebruik je de auto als vervoersmiddel? Dan is het belangrijk om goed voorbereid op wintersport te gaan. Bij kouder weer stappen veel mensen over op winterbanden. Maar zijn winterbanden eigenlijk verplicht? Daar zit...

Wat is een mooie oldtimer?

Bezitters van oldtimers weten er alles vanaf. Het gaat voor veel oldtimereigenaren minder interessant worden om een oldtimer te rijden. Sommige eigenaren besparen op hun oldtimerverzekering door een vergelijk van de oldtimerverzekering. Andere bezitters zetten hun...