Over Directverzekerd.nl

Onze naam zegt het al: DirectVerzekerd. Wij willen bezoekers graag de mogelijkheid geven om zich direct te verzekeren, zonder al te veel poespas. Onze website staat dan ook geheel in het teken van het gemak van de consument.

DirectVerzekerd.nl biedt verzekeringen aan van meer dan 20 verzekeraars.

Wij vinden verzekeren erg interessant

.Wij begrijpen dat verzekeringen voor veel mensen lastig en tijdsintensief zijn. Daarom houden wij het eenvoudig voor je. Met een vast pakket aan verzekeringen kan je op onze website premies aanvragen en snel een passende verzekering afsluiten. Wij streven naar de ultieme prijs-kwaliteit verhouding. Een zo goed mogelijk product tegen een zo laag mogelijke prijs.

Contact per mail

Stel uw vraag per mail voor een snel en helder antwoord. 

Contact per telefoon

Je kunt contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnummer, wij helpen je graag verder!

Hoe vergelijken wij?

Je kunt op onze website verschillende soorten verzekeringen vergelijken van diverse verzekeringsmaatschappijen. In het premieoverzicht worden de verzekeringen gesorteerd op prijs, zo kan je snel zien welke verzekering het goedkoopste is. Via het premieoverzicht kun je ook de polisvoorwaarden bekijken. Wij adviseren je om voordat je een verzekering afsluit altijd te controleren of de polisvoorwaarden aansluiten op jouw behoeftes.

Hoe wij verdienen

Via onze website kan je verzekeringen vergelijken. Je kunt zelf de goedkoopste verzekering uitkiezen of een andere verzekering die aansluit op jouw wensen. Aan het vergelijken van verzekeringen verdienen wij niks. Wanneer jij een verzekering bij ons afsluit krijgen wij pas vergoeding. Dit is een doorlopende vergoeding die gebaseerd is op de premie die jij betaalt. Zolang jouw verzekering actief is ontvangen wij jaarlijks een relatief laag bedrag van de verzekeringsmaatschappij. Hiervoor verzorgen wij onder andere het afsluiten van je verzekering, zijn wij jouw aanspreekpunt bij vragen en werken wij aan onze vergelijkingsmodule.

Wij kunnen met zekerheid zeggen dat de rangschikking van onze verzekeringen niet gebaseerd is op de vergoeding die wij ontvangen. Deze is namelijk puur gebaseerd op de premie die je maandelijks betaalt. De verzekering met de laagste premie staat bovenaan. Daarnaast tonen wij alle beschikbare verzekeringen in één overzicht.

Onze partners

Wij werken samen met een groot aantal gerenommeerde verzekeraars zodat wij jou de beste verzekeringen kunnen aanbieden. Via onderstaande link kun je de verzekeraars bekijken waarvan verzekeringen worden meegenomen in de premieberekeningen van DirectVerzekerd.

Verzekeraars

DirectVerzekerd.nl wil haar gebruikers en klanten graag een goed aanbod van verzekeringen presenteren. Per verzekeraar kun je bij ons een vergelijking maken van een aantal van de meer dan 20 verzekeraars waarvan wij verzekeringen aanbieden. Hoeveel verzekeringen wij aanbieden hangt af van de mate waarin het mogelijk is om de verzekeringen goed met elkaar te vergelijken.

Wij tonen in onze vergelijkingen ook poolproducten van het volmachtkantoor Heinenoord Assuradeuren.

De verzekeraars waarvan verzekeringen worden aangeboden op de website van DirectVerzekerd:

Hulp nodig bij het vergelijken en afsluiten van uw verzekering?

Via onze website kun je eenvoudig en snel online je autoverzekering, bestelautoverzekering of een andere verzekering afsluiten.

Binnen enkele minuten kun je meerdere verzekeringen vergelijken en desgewenst online verzekeren.

Maar kom je er even niet uit? Dan zijn we bij DirectVerzekerd.nl ook bereikbaar.

Tijdens werkdagen kun je ons gewoon bellen of een e-mail sturen.

Email

Stel je vraag per e-mail voor een snel en helder antwoord. Wij streven er naar je antwoord binnen 24 uur te beantwoorden. Een streven dat wij vrijwel altijd waar maken.

Info@directverzekerd.nl

Telefoon

Tijdens werkdagen is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag voor all verzekeringen van 09:00 tot 17:00 uur.

0186 60 72 45

Adres

Of bezoek ons op het kantoor.
Maandag - Vrijdag: 9 am – 5 pm
Maak telefonisch eerst een afspraak.

Direct Verzekerd.nl
Oranjestraat 30
3274 AK Heinenoord