Verkeersverzekering voor uw vervoer

Wanneer u zich in het verkeer begeeft, bent u kwetsbaar. Een kleine inschattingsfout door u of een ander persoon kan grote gevolgen hebben. Het is daarom wanneer u deelneemt in het verkeer belangrijk en zelfs wettelijk verplicht om u te verzekeren tegen schade uit (veroorzaakt)e ongevallen. Uiteraard kunt u zich ook verzekeren tegen diefstal van uw voertuig, de keuze is aan u. Kies uw verkeersverzekering.

Auto verzekering

Bromfiets verzekering

Motor verzekering

Bestelauto verzekering

Oldtimer verzekering

Autoverzekering

Bij DirectVerzekerd kunt u de premie van meerdere autoverzekeringen vergelijken. Wij selecteren die verzekeringen die voldoen aan de wensen die u opgeeft. U kunt vervolgens zelf een geschikte autoverzekering uitkiezen.

Bromfietsverzekering

Voor een bromfiets is een rijbewijs of certificaat verplicht. Daarnaast is een verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid vereist, maar u kunt zich ook verzekeren tegen bijvoorbeeld inbraak, hagelschade en ook inzittenden kunnen worden verzekerd. Ga naar onze bromfietsverzekering, vergelijk en sluit af.

Motorverzekering

De motor is als vervoersmiddel de laatste jaren sterk in populariteit gegroeid. Inmiddels bevat Nederland ruim 550.000 motorrijders, die de motor niet alleen gebruiken als vervoersmiddel. Veel bestuurders van een motor rijden ook als vrijetijdsbesteding. Hoe u uw motor ook gebruikt, het is verstandig en daarnaast ook verplicht om een motorverzekering af te sluiten.

Oldtimer verzekering

Uw klassieker is meer dan een vervoersmiddel. Het is een kostbaar bezit dat u niet graag beschadigd ziet. Wanneer u toch schade heeft is het fijn als u kunt vertrouwen dat de kosten gedekt zijn door een goede oldtimer verzekering. Bekijk de premies van meerdere verzekeraars, die aansluiten op uw wensen. Heeft u de juiste verzekering gevonden? Sluit deze dan direct af en u bent direct verzekerd.

Bestelautoverzekering (ook zakelijk)

Bij DirectVerzekerd kunt u als particulier een bestelauto verzekering afsluiten op basis van de door u gewenste voorwaarden zoekt u een aantrekkelijke premie. Het is via onze website ook mogelijk voor uw onderneming een bestelautoverzekering zakelijk af te sluiten, net zo eenvoudig.

Zoek je nog andere verzekeringen?

Verkeers verzekeringen

Recreatie verzekeringen

Zakelijke verzekeringen