Woonverzekeringen – besparen met een pakketverzekering

Onder woonverzekeringen vallen de inboedel- en opstalverzekering. Vaak worden deze verzekeringen samen bij één verzekeraar onder gebracht. Dit heeft ook voordelen voor jou als verzekeringnemer. Woonverzekeringen kunnen schade aan en in je woning vergoeden. Denk bijvoorbeeld aan waterschade aan je inboedel, of stormschade aan bijvoorbeeld je dak.

 

Woonverzekering pakket

Inboedel verzekering

Pakketvoordeel

Wanneer je meerdere verzekeringen onderbrengt bij één verzekeraar leidt dit vaak tot een korting op je verzekeringspremie.Verzekeraars bieden meestal pakketten aan waar je naast je woonverzekeringen ook andere verzekeringen in kunt opnemen. De korting kan op deze manier flink oplopen want de korting geldt over alle premies uit het verzekeringspakket. Op jaarbasis kan dit je honderden euro’s besparen aan kosten voor woonverzekeringen en andere verzekeringen. Wij adviseren om ieder jaar je verzekeringen te vergelijken.

Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering kun je losse spullen in je woning, je inboedel, verzekeren. Alles wat niet aard- en nagelvast zit aan je woning kan verzekerd worden met een inboedelverzekering.

 

Pakketten vergelijken

DirectVerzekerd.nl heeft het voor je mogelijk gemaakt om pakketten met elkaar te vergelijken. In de pakketvergelijker kun je pakketten samenstellen met 5 veel voorkomende verzekeringen. Je kunt er echter ook voor kiezen om slechts enkele of zelfs één verzekering in het pakket op te nemen. Naast de woonverzekeringen hebben wij er dus voor gekozen om enkele andere veel gekozen verzekeringen in onze pakketvergelijker op te nemen. Maak zelf de vergelijking en kijk hoeveel je kunt besparen.

Verzekeringen die wij in ons pakket hebben opgenomen zijn:

  • Inboedelverzekering
  • Opstalverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Autoverzekering
  • Doorlopende reisverzekering.

Ga direct naar jet woonverzekeringen pakket om 5 verschillende verzekeringen rondom huis en gezin te vergelijken. Kijk zelf of je kunt besparen op je verzekeringen.

Duidelijkheid bij schade

Wanneer je je inboedel- en opstalverzekering onderbrengt bij dezelfde verzekeraar kan dit in geval van een schade aan je woning veel gedoe voorkomen. Soms is er twijfel of een schade onder de inboedel- of de opstalverzekering valt. Wanneer je beide verzekeringen bij één verzekeraar hebt ondergebracht vervalt deze discussie en zul je sneller het gedekte schadebedrag op je rekening hebben.

Zoek je nog andere verzekeringen?

Verkeers verzekeringen

Recreatie verzekeringen

Zakelijke verzekeringen